DX  » Community » Forums
«Post a new topic (in Product Forum)
Product Forum

Product Forum

Topics Views Replies Last Post
IOS problem
Product Forum started by: ppurbano on 9/16/2014
372 1 5/21/2017
by DXmoocow
AT command reference documentation in english
Product Forum started by: andreiRCW on 4/29/2016
340 8 6/28/2016
by andreiRCW
Download link for non-chinese customers
Product Forum started by: andreiRCW on 4/8/2016
194 4 5/7/2016
by Happyvicky
working with 3.3V -> answer
Product Forum started by: Patanjali1976 on 4/2/2015
403 0 4/2/2015
by Patanjali1976
not working? -> solution
Product Forum started by: Patanjali1976 on 4/2/2015
474 0 4/2/2015
by Patanjali1976
Bad communication
Product Forum started by: Rutorovec on 3/13/2014
585 0 3/13/2014
by Rutorovec
JY-MCU BT_BOARD V1.06 Voltages
Product Forum started by: northwave305 on 2/12/2014
3797 6 2/14/2014
by northwave305
Difference between Slave and Master versions?
Product Forum started by: theroboticsguy on 9/2/2013
1304 1 10/9/2013
by robbage
print + App Inventor (HELP)
Product Forum started by: soaresdss on 9/30/2013
476 1 10/9/2013
by robbage
Thread Closed How to change default baud rate?
Product Forum started by: zabx2 on 4/14/2012
21234 7 9/20/2013
by robbage
3v ttl ?
Product Forum started by: medmed42 on 12/23/2012
1466 5 7/10/2013
by Steafan
Is there a datasheet for this module?
Product Forum started by: theroboticsguy on 4/26/2013
1515 0 4/26/2013
by theroboticsguy
How to send AT-commands directly from arduino?
Product Forum started by: syncrhocron on 2/15/2013
3901 1 2/16/2013
by BergExtreme
Combination question
Product Forum started by: Yellobello on 1/2/2013
703 1 1/3/2013
by Tonyyoung
Here is a detailed Spec on the Bluetooth module
Product Forum started by: mickeypop on 5/5/2012
4455 4 12/12/2012
by Pandur
How can I connect it to Arduino?
Product Forum started by: anoams on 3/11/2012
3457 8 11/9/2012
by seanv507
Master and Slave module??
Product Forum started by: kong610 on 12/3/2011
3916 4 11/8/2012
by Zhmak
Many arduino - one pc
Product Forum started by: LGrey on 9/11/2012
805 0 9/11/2012
by LGrey
Got v1.04 only transperent mode seems to work
Product Forum started by: hudibras on 8/19/2012
865 0 8/19/2012
by hudibras
Problems pairing/connecting to the serial port
Product Forum started by: Jdbye on 5/15/2012
5996 6 7/15/2012
by jryan1
Page 1 of 2
Go to Page:
«Post a new topic (in Product Forum)
Product Forum

Post a new topic

Subject:

* 50 characters max

Message:

Please note: HTML codes are not allowed anywhere on this page (otherwise you will see an error).

Please note that DealExtreme Forums are not a sales or product support board. While we do constantly participate in this forum, please contact us via support ticket for a guaranteed fast response. We make every effort to make the quickest replies.

DX Everywhere