Wish
DX  » Community » Forums
«See all threads (in Q & A)
Q & A

Miten saan yhteyden asiakaspalveluun?

 • TeppoTilaaja Monday, April 9, 2018 1:34 AM Reply

  Onko kellään muulla sama ongelma, että ei saa yhteyttä asiakaspalveluun? Tai siis onhan tuolla jokin "tiketti" järjestelmä mutta siis ihan perus sähköpostia ei ole mihin voisi laittaa viestiä oman asiansa tiimoilta. Chatti ei toimi ja tuohon Suomen palvelunumeroon en todellakaan ole soittamassa. Itse tilasin tuotteen ja tyhmänä luotin myyntiilmoituksen toimitetaan 7-10 päivän sisällä myynti puheisiin... Nyt on tilaus ollut kohta pari viikkoa tilassa valmistellaan toimitusta varten ja mitenkään ei saa yhteyttä, että pääsisi kysymään, että mikä mättää. Olkaa varovaisia kun tilaatte tai varautukaa, että tuote minkä tilaatte tulee noin puolen vuoden päästä.

  Itse mokasin ja koitin säästää pari kymppiä tilaamaalla täältä olettaen, että toimitus tulee myynti-ilmoituksen lupaamassa ajassa. No nyt seisoo auto pihassa kun ei ole tullut laitetta jolla vikakoodit kuittaa pois, että pääsee viemään katsastukseen.


  Posts(1) | Reviews | Tip post

 • Maye_Tao Monday, April 9, 2018 8:55 AM Reply

  Hello @TeppoTilaaja

  sku.916482884 has been sold out. Would you like to change it or cancel it? Thanks.

  Be happy. ( *^_^* )
  Posts(5502) | Reviews | Tip post

Q & A

Reply

Subject:

* 50 characters max

Message:

Please note: HTML codes are not allowed anywhere on this page (otherwise you will see an error).

Please note that DealExtreme Forums are not a sales or product support board. While we do constantly participate in this forum, please contact us via support ticket for a guaranteed fast response. We make every effort to make the quickest replies.

DX Everywhere