Wish
DX  » Community » Forums
«See all threads (in Product Forum)
Product Forum

Assistance in setup

  • shrimp67 Friday, September 28, 2018 8:21 AM Reply

    Hello,

    I'm trying to setup few of these up. The IP on the box says 192.168.1.136, default user:password is admin:admin

    I tried connecting the LAN cable both directly to my router, and through a switch.

    I tried iSpy and Onvif device manager.

    I used rtsp://admin:admin [at] 192.168.1.136:554, rtsp://admin:admin [at] 192.168.0.136:554

    I used http:/192.168.1.136/onvif/device_service

    I also tried accessing those addresses from the browser.

    I get nothing.

    When I check connected devices from my router, I don't see either of these addresses.

    When I try using the addresses I do see (for example 192.168.0.30) as the IP still nothing.


    The light on the cameras RJ45 port is blinking.

    I tried it with all cameras (I have 4) and same results.

    What am I doing wrong?


    Many thanks!


    Posts(22) | Reviews | Tip post

    post edited by shrimp67 on 9/28/2018 at 9:17 AM
«Reply to this thread (in Product Forum)
Product Forum

Reply

Subject:

* 50 characters max

Message:

Please note: HTML codes are not allowed anywhere on this page (otherwise you will see an error).

Please note that DealExtreme Forums are not a sales or product support board. While we do constantly participate in this forum, please contact us via support ticket for a guaranteed fast response. We make every effort to make the quickest replies.

DX Everywhere