Involvement:Expert (understands the inner workings) - Ownership:more than 1 month
Pros:
Jó termék, sok hasznát vettem eddig. Az ide csatlakozóval nem volt gond, mind jól illeszkedik bele. A SATA csatlakozó már nem ennyire bíztató. Különbözo HDD nél más a táp és a data csatlakozó közötti távolság. Így elofordult, hogy nem illeszkedett. Hasznosak az Esata és a kártyaolvasó csatlakozások.
Cons:
Sajnos eddig csak olvasta a SD kártyát, írni nem tudtam vele. SATA csatlakozóból több méretu létezik, így elofordul, hogy nem tudod használni.
OtherThoughts:
-
Bottomline:
Sok lehetoséget ad, egyszeru használni. Hiányosságai ellenére is hasznos eszköz.
Jó termék néhány hiányossággal.
Involvement:Expert (understands the inner workings) - Ownership:more than 1 month
Pros:Jó termék, sok hasznát vettem eddig. Az ide csatlakozóval nem volt gond, mind jól illeszkedik bele. A SATA csatlakozó már nem ennyire bíztató. Különbözo HDD nél más a táp és a data csatlakozó közötti távolság. Így elofordult, hogy nem illeszkedett. Hasznosak az Esata és a kártyaolvasó csatlakozások.
Cons:Sajnos eddig csak olvasta a SD kártyát, írni nem tudtam vele. SATA csatlakozóból több méretu létezik, így elofordul, hogy nem tudod használni.
OtherThoughts:-
Bottomline:Sok lehetoséget ad, egyszeru használni. Hiányosságai ellenére is hasznos eszköz.