DX » Community » Reviews » asmir004's reviews

asmir004

11 0

Sort by
  • Latest Reviews
  • Most Helpful Reviews
  • Pro Reviews First
  • Relejni modul

    posted byasmir004 on 06/15/2016

    8-kanalni relejni modul sa optokaplerima na ulazu garantuje zastitu za Arduino. Releji su 220V 10A AC sa spulom od 12V DC

    Impression: good,Very good,Useful;

    0 0

    ViewMore Hide

  • Ethernet Shield

    posted byasmir004 on 06/15/2016

    Mrezni prikljucak za Arduino plocu, savrsen za kucnu automatizaciju. Brzi odziv Arduina preko mreze uspostavljen je preko W5100 mreznog kontrolera

    Impression: good,Awesome,Useful;

    0 0

    ViewMore Hide

  • ATmega2560

    posted byasmir004 on 06/15/2016

    Arduino ploca za sve projekte. Koristim je za testiranje kablova i super se pokazao. Lemovi su dobri i nema problema sa koristenjem

    Impression: excelent ,Quality,Easy to use;

    0 0

    ViewMore Hide

  • Jumper za arduino

    posted byasmir004 on 06/15/2016

    Odlicno za projekte i za protipove. Kompatibilan sa arduinom i sa svim ostalim proto plocama koje koriste veze.

    Impression: good,Awesome,Quality;

    0 0

    ViewMore Hide

  • Odlican termometar za brzo mjerenje

    posted byasmir004 on 06/15/2016

    Termometar za brzo mjerenje temperature. Koristio sam ga za mjerenje temperature bebice i veoma sam zadovoljan

    Impression: Very good,lagan,kompaktan;

    0 0

    ViewMore Hide

  • odlican stabilan lagan

    posted byasmir004 on 06/15/2016

    DSLR Camera drzac jednostavan za koristenje. Bitno je vezicu zakaciti i zavrnuti kameru i to je sav posao.

    Impression: GREAT,odlican,Super drzac;

    0 0

    ViewMore Hide

  • Zanimljiva haljina

    posted byasmir004 on 06/15/2016

    Haljina za svecane prilike, malo sireg izgleda nego sto je na slikama ali sve u svemu je lijepa za nositi.

    Impression: Zanimljiva,ne bas savrsena,sira nego na slikama;

    0 0

    ViewMore Hide

  • Spavacica sa tangama

    posted byasmir004 on 06/15/2016

    Idealna spavacica sa tangama odlicna kao poklon. Svileni materijal daju jos vise senzualnosti onome ko nosi.

    Impression: Lijepa spavacica,Odlicna,jeftina;

    0 0

    ViewMore Hide

  • Sexy ves za uzivanje

    posted byasmir004 on 06/15/2016

    Sexy rublje sa mrezastim stramplama izgleda prelijepo. Lijep komplet za uzivanje sa suprugom po cijelu noc.

    Impression: excellent,Veoma sexy ,odlicno;

    0 0

    ViewMore Hide

  • Tange za uzivanje u pogledu

    posted byasmir004 on 06/15/2016

    Savreno stoje i odlicno izgledaju. Lijep dizajn privlacan za oci u svakom trenutku, bilo kada da se nose

    Impression: Savrsene,odlicno pristaju,univerzalna velicina;

    0 0

    ViewMore Hide

DX Everywhere