DX » Community » Reviews » Thymalllus's reviews

Thymalllus

36 205

Sort by
  • Latest Reviews
  • Most Helpful Reviews
  • Pro Reviews First
  • Suchý zip na nabíječky...

    posted byThymalllus on 05/16/2017

    Používám pro všechny nabíječky na mobil, foťák apod. Ulehčí motání kabelu.

    Impression: Easy to use;

    22 0

    ViewMore Hide

  • Pevná karabina

    posted byThymalllus on 05/16/2017

    Celokovová karabina, velmi pevná. Trošku menší rozměr. Používám denně a neměnil bych.

    Impression: Karabina;

    18 0

    ViewMore Hide

  • Taháček na zip

    posted byThymalllus on 05/16/2017

    To snad ani nepotřebuje popis. Jednoduché použití jako taháček na zip.

    Impression: Simple;

    23 0

    ViewMore Hide

  • Drát na klíče

    posted byThymalllus on 05/16/2017

    Velmi jednoduchá věcička na klíče. Pevná, dlouhá tak akorát. Závit je delší, takže nehrozí samovolné rozšroubování.

    Impression: Useful;

    26 0

    ViewMore Hide

  • LED žárovka

    posted byThymalllus on 05/03/2017

    Prostě svítí. Příjemné teplé světlo. Akorát jak jsou LED diody okolo, tak svítí spíše do prostoru než dolů, čili jako "pracovní" světlo nad stůl bych to moc nedoporučil.

    Impression: great;

    19 0

    ViewMore Hide

  • kovový hřeben

    posted byThymalllus on 05/03/2017

    K tomu snad není ani co napsat. Hřeben z kovu, opravdu pevný a je i dobře otupený, takže neškrábe.

    Impression: Great quality;

    21 0

    ViewMore Hide

  • Blikačka na kolo

    posted byThymalllus on 05/03/2017

    Má hodně režimů pro svit LED diod (až moc), k tomu se dá připnout laser - je to spíše aby se neřeklo, laser sice svítí hodně, ale auto jej na cestě okolo kola určitě neuvidí. LED diody na blikačce nepatří mezi více svítivé/viditelné, ale svůj účel... Read more

    Impression: Blikačka;

    21 0

    ViewMore Hide

  • karabina 6cm

    posted byThymalllus on 05/03/2017

    Karabina je z lehké slitiny. Kvalita dobrá, akorát závit na otevírání je takový volnější - nepřijde mi moc přesný, ale funguje to.

    Impression: nice;

    26 0

    ViewMore Hide

  • super light

    posted byThymalllus on 04/26/2017

    Its warm white, super light.

    Impression: perfect;

    22 0

    ViewMore Hide

  • Kvalitní baterka

    posted byThymalllus on 09/22/2016

    Je to kvalitní baterka, která opravdu svítí a to hodně. Má pět režimů, které se po zapnutí aktivují namáčknutím tlačítka. výkon 100%, slabší a ještě slabší, blikání, SOS. Opravdu doporučuji. Jediná nevýhoda je, že výdrž svícení je cca 3h, což ale... Read more

    Impression: supr;

    2 0

    ViewMore Hide

DX Everywhere