DX » Community » Reviews » iacky's reviews

iacky

17 146

Sort by
  • Latest Reviews
  • Most Helpful Reviews
  • Pro Reviews First
  • deocamdata ok

    posted byiacky on 04/30/2017

    Nu am ce comenta prea mult. Se incarca ... tin destul de bine ... isi fac treaba. Cat timp? Voi vedea.

    Impression: Great product;

    25 0

    ViewMore Hide

  • ieftina dar buna

    posted byiacky on 04/30/2017

    o am pusa in tableta de un an si functioneaza perfect. se incarca in ... doua ore aproximativ si tine 5 - 6 ore cand citesc si o ora - o ora jumate cand navighez pe net. inainte am avut una de 5000 mAh dar a cedat dupa mai putin de un an.

    Impression: Cheap;

    23 0

    ViewMore Hide

  • exact ce asteptam

    posted byiacky on 04/30/2017

    le-am cumparat pentru varietate dimensionala si pret. aceeasi calitate cu cele din magazinele locale.

    Impression: exact ce asteptam;

    29 0

    ViewMore Hide

  • arata bine

    posted byiacky on 04/30/2017

    sa treaca prohibitia si ii voi testa. sunt voblere cu bile. pret bun pentru 2 bucati. finisaje de calitate. plasticul este mult mai transparent decat apare in poza de pe site.

    Impression: good;

    23 0

    ViewMore Hide

  • arata bine

    posted byiacky on 04/30/2017

    dupa ce trece prohibitia ii fac testul. alte opinii va spun dupa.

    Impression: deocamdata impresie buna;

    25 0

    ViewMore Hide

  • nice little fish :)

    posted byiacky on 04/26/2017

    sa treaca prohibitia si il voi testa pe apa. arata foarte bine pestisorul :)

    Impression: Excelentes colores para un artificial;

    21 0

    ViewMore Hide

  • Good product

    posted byiacky on 08/12/2015

    Good product, good price, received in fair time.

    Impression: perfect,massager pads;

    0 0

    ViewMore Hide

  • Good product

    posted byiacky on 06/20/2015

    Product as ordered. Fast delivery. Power cable a bit short ( I put an extension cord and it is ok ) It has no plug adapter for Romania so you must purchase one It goes very well with batteries I'll buy some more Electrode Patches Pads, just in I'm... Read more

    Impression: Good value;

    0 0

    ViewMore Hide

  • good product

    posted byiacky on 03/25/2015

    Good product. Good price. Fits well on my hands. Fast delivery

    Impression: OK;

    0 0

    ViewMore Hide

  • good product

    posted byiacky on 03/25/2015

    I was a little worried that those gloves are too big for my hands. But it fits great. Good quality product. I bought the blue ones as well. Fast delivery.

    Impression: OK;

    0 0

    ViewMore Hide

DX Everywhere